Over mij...

 

Voor wie mij niet kent, ik ben Anita. Bijna 39 jaar en wonend in Enkhuizen samen met mijn 2 lieve, gekke katten Loekie & Joep.

Inmiddels werk ik alweer ruim 19 jaar in de kinderopvang, wat ik met veel liefde en passie doe. Het werken in de kinderopvang is voor mij elke dag weer een uitdaging. Geen dag is hetzelfde, voor de kinderen niet en voor mij niet. Ik vind het ontzettend mooi en bijzonder om te zien hoe ieder kindje zich op zijn eigen manier ontwikkeld en dat ík daar deel van uit mag en kan maken.

Naast het werk ben ik eigenlijk altijd wel een bezige bij. Ik vind ik het erg leuk om te zingen. Heb dit jarenlang gedaan, maar nu ligt dit even op een laag pitje. 
Ook heb ik jarenlang vrijwilligerswerk gedaan bij onze voetbalvereniging en houd ik momenteel de social media bij voor een kinderkleding ruilbeurs hier om de hoek.
Familie en vrienden zijn voor mij heel belangrijk. Een sociaal vangnet is op dit moment waar ik nu voor sta ook niet geheel onbelangrijk, dus ben ik heel blij dat ik ze heb en dat ze mij volop steunen!

Heb je vragen over mij, wie ik ben of wat ik wil... Stel ze gerust via de contactpagina of mijn socials!